Profdesk biedt IT specialisme op maat

U kunt bij ons o.a. de volgende specialisten inhuren:

1. Servicedeskmedewerkers
2. Werkplekbeheerders
3. Systeembeheerders
4. Overige IT-specialisten

Eén telefoontje +31 10 205 1000 of een e-mail naar info@profdesk.nl brengt de oplossing van uw IT-probleem binnen bereik. 

Vind de juiste IT Professionals

Profiteer van onze no-nonsense intake procedure en binnen 48 uur heeft u de juiste IT-er op de juiste plek. Doe meteen vrijblijvend een aanvraag!

Ruim 20 jaar ervaring in de ICT branche

Profdesk is opgericht 1997. Vanaf de start hebben wij ons bewezen als een professioneel en integer detacheringsbureau. Met ruim twintig jaar ervaring kennen wij de markt door en door. Wij voeren met succes projecten uit bij grote organisaties (bedrijfsleven en overheid) met een omvang tussen de 50 en 5000 werkplekken.

Projecten en taken
Onze medewerkers worden ingehuurd voor uiteenlopende projecten en taken, zoals:
– het migreren en configureren van complete netwerken
– het (her)inrichten van servers
– het maken van een standaard voor het configureren van werkstations
– het dagelijks beheer van het bestaande netwerk

De specialisten van Profdesk zijn bij ons in vaste dienst, hebben ruime, relevante werkervaring in een omgeving met minimaal 50 werkplekken en zijn Microsoft Specialist, Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA), Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE), VMware Certified Professional (VCP), Cisco Certified Network Associate (CCNA), Cisco Certified Network Professional (CCNP), Citrix Certified Associate (CCA), Citrix Certified Professional (CCP) en/of Information Technology Infrastructure Library (ITIL) v3 gecertificeerd of zijn daar mee bezig. Alle medewerkers worden continu gecoacht door hun accountmanager. De klanten van Profdesk zijn zeer tevreden over onze dienstverlening. Referenties zijn op aanvraag mogelijk.

 
 

Wij zijn actief in de volgende sectoren

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Profdesk hoog in de prioriteitenlijst. Wij doen graag actief mee om positieve initiatieven en instellingen te ondersteunen. Als bedrijfsvriend van het Sophia kinderziekenhuis dragen wij een steentje bij aan dit belangrijke instituut zodat het garant kan staan voor optimale begeleiding van patiënten, onderzoek kan doen naar oorzaken van ziekten en nieuwe behandelmethoden, en er ruimte is voor de ontwikkleing van onderwijs en ontspanningsgelegenheden in het kinderziekenhuis.