Ben jij fit voor een baan in de IT? Upload je cv!

WIL JIJ GRAAG MET ONS WERKEN? UPLOAD DAN HIER JE CV EN WIJ KOMEN ZO SNEL MOGELIJK MET JE IN CONTACT!

Je persoonlijke groei staat bij ons voorop

Waarschijnlijk zat het er al vroeg in bij je. De wil om te groeien. De ambitie om je eigen weg te gaan. Het verlangen naar beweging, liever dan stil te blijven staan. Als IT-professional heb je inmiddels een goede start gemaakt. En nu ben je toe aan het verwezenlijken van je ambities. 

Bij Profdesk bieden we de mogelijkheid om door te schakelen naar een hogere versnelling, op een carrièreroute die zekerheid combineert met dynamiek, die zowel de afwisseling van steeds nieuwe projecten biedt als een intensieve persoonlijke loopbaanbegeleiding.

Jij wilt graag een mooie auto van de zaak, een telefoon, sportschoolabonnement en de kans om trainingen en opleidingen te volgen? Wij bieden jou een leuke baan in de IT met goede arbeidsvoorwaarden!

Een carrière bij Profdesk dus

Profdesk is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde nieuwe collega’s. Twijfel daarom niet en stuur je cv naar info@profdesk.nl naar aanleiding van de aangeboden vacatures. Ben jij een ICT-talent, maar bieden de aangeboden vacatures niet wat jij graag zou doen? Stuur dan in een open sollicitatie ook jouw cv met daarin een motivatie waarom jij denkt ons team aan te kunnen vullen op ICT-gebied. Binnengekomen sollicitaties worden per direct in behandeling genomen. Je wordt zo snel mogelijk uitgenodigd voor een gesprek.

Investeren in Human Capital

De kracht van Profdesk is het professionele niveau van haar medewerkers. Wij maken doorgroei mogelijk met waardevolle opleidingen als:

  •  Microsoft Specialist: Windows 10
  •  Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Windows Server 2016
  • Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Cloud Platform and Infrastructure
  • Certified Cisco Network Associate (CCNA)
  • Certified Cisco Network Professional (CCNP)
  • Citrix Certified Associate (CCA)
  • Citrix Certified Professional (CCP)
  • VMware Certified Professional (VCP)
  • Information Technology Infrastructure Library (ITIL) v3

Binnen ons team is overleg, inspraak en persoonlijke begeleiding vanzelfsprekend. De juiste kandidaten vinden dat minstens zo belangrijk als onze uitstekende honorering en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed pensioen, een auto van de zaak en onbeperkt up-to-date opleidingen.

Wel solliciteren geen cv bij de hand? Gebruik het intake formulier

Wij gaan graag met jou in gesprek. Ook wanneer je ons later jouw cv toestuurt. Gebruik het intake formulier zodat wij contact met je op kunnen nemen.