IT Vacatures

Vind jouw uitdaging in de IT!

IT-Jobs

Ben jij fit voor een baan in de IT?

Je persoonlijke groei staat bij ons voorop. 

Waarschijnlijk zat het er al vroeg in bij je. De wil om te groeien. De ambitie om je eigen weg te gaan. Het verlangen naar beweging, liever dan stil te blijven staan. Als IT-professional heb je inmiddels een goede start gemaakt. En nu ben je toe aan het verwezenlijken van je ambities. 

Bij Profdesk bieden we de mogelijkheid om door te schakelen naar een hogere versnelling, op een carrièreroute die zekerheid combineert met dynamiek, die zowel de afwisseling van steeds nieuwe projecten biedt als een intensieve persoonlijke loopbaanbegeleiding.

Jij wilt graag een mooie auto van de zaak, een telefoon, sportschoolabonnement en de kans om trainingen en opleidingen te volgen? Wij bieden jou een leuke baan in de IT met goede arbeidsvoorwaarden!

1

Contact

Stuur ons je CV. Dan nemen wij contact op!

2

Interview

We spreken af en kijken of er een goede match is.

3

Voorstellen

Wij stellen je voor bij één van onze opdrachtgevers. 

4

Aan de slag!

Voelt het goed van beide kanten? Dan kun jij aan de slag!

IT-Jobs 

Recente vacatures

Solution Specialist SharePoint

OPEN – Ben jij een Solution Specialist SharePoint en wil je graag werken bij een van onze klanten in regio Amersfoort? 36 uur per week. De opdracht is voor 6+ maanden met optie tot verlenging. Ben jij of ken jij een geschikte kandidaat?

SharePoint Technical Support & Engineering Analyst

OPEN – Ben jij een SharePoint Technical Support & Engineering Analyst en wil je graag werken bij een van onze klanten in regio Botlek Rotterdam? 40 uur per week. De opdracht is voor 12+ maanden met optie tot verlenging. Ben jij of ken jij een geschikte kandidaat?

Monitor RES MRE

OPEN – Ben jij een Monitor RES MRE en wil je graag werken bij een van onze klanten in regio Eindhoven? 12-20 uur per week. De opdracht is voor 12+ maanden met optie tot verlenging. Ben jij of ken jij een geschikte kandidaat?

medewerker frontoffice

OPEN – Ben jij een medewerker frontoffice en wil je graag werken bij een van onze klanten in regio Moerdijk? 36 uur per week. De opdracht is voor 3+ maanden met optie tot verlenging. Ben jij of ken jij een geschikte kandidaat?

systeembeheerder

INGEVULD – Ben jij een systeembeheerder en wil je graag werken bij een van onze klanten in regio Oosterhout? 32-36 uur per week. De opdracht is voor 14+ maanden met optie tot verlenging. Ben jij of ken jij een geschikte kandidaat?

Staat jouw uitdaging er nu niet tussen? Aarzel niet om wel contact met ons op te nemen. Het zou zo maar kunnen dat we wel iets hebben wat helemaal bij jou past. Of anders heel binnenkort!

IT-Jobs

Kantoor

Bezoekadres:

Beursplein 37
World Trade Center Rotterdam,
14e verdieping
kantoor 1452