AI Lexicon – Wat is Microsoft copilot en hoe werkt het?

In de snel veranderende wereld van technologie staat Microsoft 365 Copilot klaar om de manier waarop je werkt te transformeren. Het is geen gewoon hulpmiddel; het is jouw persoonlijke werkassistent, aangedreven door de kracht van next-generation AI. Geen gedoe meer met alledaagse taken die je tijd en energie opslokken. Copilot opent de deur naar een nieuw tijdperk van productiviteit en innovatie.

Hoe Werkt Microsoft 365 Copilot?

Copilot past naadloos in je vertrouwde Microsoft 365-apps – Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, en meer. Het maakt gebruik van krachtige Large Language Models (LLMs) in combinatie met jouw gegevens in de Microsoft Graph om jouw woorden om te zetten in de meest krachtige productiviteitstool op aarde. Met Copilot ben jij altijd de baas. Het genereert suggesties, samenvattingen en analyses op basis van jouw input, maar jij beslist wat je behoudt, wijzigt of verwerpt.

Drie Manieren waarop Copilot Werk Transformeert

1. Ontketen Creativiteit: In Word geeft Copilot je een startpunt om op voort te bouwen, wat uren aan schrijf- en bewerkingstijd bespaart. In PowerPoint helpt het je bij het creëren van prachtige presentaties met relevante inhoud uit jouw eigen documenten. In Excel analyseert het trends en creëert het professionele data visualisaties in enkele seconden.

2. Ontgrendel Productiviteit: Van het samenvatten van lange e-mailthreads tot het automatisch genereren van voorgestelde antwoorden in Outlook, Copilot maakt jouw werkdag efficiënter. In Teams vat het belangrijke discussiepunten samen, suggereert het actiepunten in realtime tijdens vergaderingen, en in Power Platform automatiseert het repetitieve taken en creëert het chatbots en werkende apps.

3. Verbeter Vaardigheden: Copilot maakt jou beter in wat je doet en stelt je in staat snel nieuwe vaardigheden te leren. Het opent de rijke functionaliteit van Microsoft 365 met slechts natuurlijke taal, waardoor je toegang hebt tot duizenden opdrachten zonder ze te hoeven onthouden.

Enterprise-Ready AI

Microsoft 365 Copilot is niet zomaar een toevoeging aan jouw gereedschapskist. Dit systeem is speciaal ontworpen met jou in gedachten, waardoor het naadloos aansluit op jouw behoeften en processen. Het maakt gebruik van LLMs, inclusief GPT-4, en integreert naadloos met jouw bedrijfsgegevens in de Microsoft Graph. Met een sterke nadruk op veiligheid, naleving en privacy, kun je erop vertrouwen dat Copilot jouw gegevens beschermt terwijl het jouw werk transformeert. Het draait allemaal om jou, jouw efficiëntie en jouw succes binnen de IT-sector.

Jouw Weg naar Efficiëntie Begint Hier

Sinds 1 november is Microsoft 365 Copilot beschikbaar. Het belooft niet alleen jouw individuele productiviteit te verhogen, maar het creëert ook een nieuw kennismodel voor de hele organisatie voor wie jij werkt. Bij Profdesk begrijpen we de evoluerende wereld van AI en softwareontwikkeling. Daarom brengen we je de meest recente informatie in ons AI-lexicon, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen.

Recente vacatures

Profdesk © 2024 | gerealiseerd door De Digitale Marketing Specialist | Privacybeleid