Wat doet een Full Stack Developer?

Een fullstack developer is in de eerste plaats een allround programmeur die zowel front-end als back-end werkzaamheden verricht. Hij of zij beschikt over de kwaliteiten om applicaties en features te ontwikkelen en houdt zich daarnaast bezig met de het algehele pakket van het ontwerpen en bouwen van webapplicaties tot het implementeren aan de front-end. Van het testen tot het monitoren en loggen van de ontwikkelde software en/of webapplicaties.

Over welke vaardigheden beschikken de Fullstack Developers van Profdesk?

In bedrijfsorganisaties waar zowel back-end als front-end developers werkzaam zijn, fungeert de fullstack developer als een sleutelfiguur. Met zijn of haar kennis is deze werknemer de schakel  tussen back-end en front-end. De fullstack developers van Profdesk hebben het vermogen om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van een webapplicatie goed op elkaar zijn aangesloten en dat de samenwerking tussen de verschillende disciplines goed verloopt. De fullstack developers van Profdesk zijn ervaren, hebben de vereiste diploma’s in huis en beschikken over de kennis van al de benodigde implementaties. Onze fullstuck developers zijn oplossingsgericht, flexibel en communicatief vaardig.

Opleidingen en Trainingen

De Fullstack Developers van Profdesk beschikken over een HBO ICT Software Engineering diploma (of vergelijkbaar) en hebben tenminste drie jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Enkele vaardigheden waarover fullstack devlopers beschikken zijn: OOP, MVC, Git, PHP 5/7, creatie en implementatie van RESTfull API’s. Kennis van Laravel 5, HTML5, CSS3, Javascript, React, jQuery, UnitTest, Selenium Browser, LAMP Stack (apache en Nginx), MySql, CLI en Linux.

Relevante opleidingen

  • Informatica (hbo/wo)
  • Computer Science (wo)
  • Technische Informatica (hbo/wo)

 

Foto: Zan

Recente vacatures

Profdesk © 2024 | gerealiseerd door De Digitale Marketing Specialist | Privacybeleid