Download ons whitepaper over schaarste van IT-professionals (maar wij hebben ze!)

Download ons whitepaper over schaarste van IT-professionalsIn onze eerdere blogs hebben we al geschreven over de schaarste van IT-professionals in de markt. Er zijn inmiddels immers meer vacatures dan werkzoekenden. Met name in de IT is het al járenlang een uitdaging om goede, gespecialiseerde mensen te vinden. In een uitgebreid inhoudelijk whitepaper dat we onlangs geschreven hebben, staan we stil bij de schaarste van IT-professionals in de markt. En we leggen uit hoe je deze schaarste zo goed mogelijk op kan lossen voor jouw organisatie. Omdat het een thema is dat speelt binnen het bedrijfsleven, overheidsinstanties en andere organisaties. En omdat dit tekort niet van vandaag op morgen ingevuld is. Zoals het er nu naar uitziet is dit een blijvende situatie…

Tools en handreikingen beschikbaar om IT-professionals in te zetten

Na het lezen van dit paper ben je  in het bezit van een aantal tools en handreikingen die je helpen om het probleem van dit nijpende tekort zo efficiënt én effectief mogelijk op te vangen.

Download hier ons gratis whitepaper

Profdesk is al ruim 24 jaar gespecialiseerd in web development, servicedesk, werkplek- , netwerk- en systeembeheer. Profiteer van onze no-nonsense intake en binnen 48 uur heb je de juiste mensen op de juiste plek bij ondernemingen, organisaties en overheden door heel Nederland. Wij hebben ervaring in uiteenlopende sectoren. Wij zijn je betrouwbare partner voor zowel tijdelijke als langdurige opdrachten. Benieuwd naar wat Profdesk kan doen voor je organisatie? Bekijk onze werkwijze of neem contact op voor een persoonlijke kennismaking.

Hartelijke groet,

Menno Willemsen

Directeur Profdesk

Recente vacatures

Profdesk © 2024 | gerealiseerd door De Digitale Marketing Specialist | Privacybeleid