Momenteel houdt het coronacrisis de hele wereld in zijn greep. Schoolkinderen zitten gedwongen thuis, horeca is dicht en op de supermarkten na zijn de meeste winkels gesloten. Ook de agenda van het bedrijfsleven wordt volledig beheerst door COVID-19. Om de verspreiding van het virus zo snel mogelijk een halt toe te roepen hebben bedrijven de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Thuiswerken is de belangrijkste maar ook de meest ingrijpende maatregel. Dat geldt ook voor de mensen die via Profdesk aan het werk zijn.

Wie deze dagen nog wel op kantoor is, neemt zoveel mogelijk de geldende richtlijnen in acht. Maar of onze systeembeheerders, webdevelopers of andere IT-specialisten nu op kantoor werken, buitenshuis of zoals nu vanuit huis, ze zijn voor ieder bedrijf een belangrijke kracht. In deze tijden van onrust en onzekerheid misschien wel meer dan ooit tevoren.

Thuiswerken

Coronacrisis of niet, het werk gaat gewoon door. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers thuis over gedegen IT-voorzieningen beschikken. Veel van onze IT-specialisten, servicedeskmedewerkers en webdevelopers zijn ook nu bezig om processen te optimaliseren, code te schrijven en netwerken draaiende te houden. Dat kunnen de meeste gewoon vanuit huis. Zo dragen we allemaal ons steentje bij om de crises zo goed mogelijk te bestrijden.

Kantoor

Hoewel ons kantoor in het World Trade Center in Rotterdam tot nader order gesloten is, blijven we natuurlijk gewoon beschikbaar voor onze klanten. Heeft u vragen of zoekt u per direct een goede IT-specialist voor uw bedrijf? Bel of mail ons. Ook in tijden van crisis staan wij voor u klaar. Neem hier contact met ons op.