Medewerker van de Maand: December – Hassan

Maak kennis met Hassan, een 33-jarige gedreven IT-professional met een hartstochtelijke toewijding voor uitdagingen en voortdurende innovatie. Zijn verhaal begint in Rotterdam, hoewel hij oorspronkelijk geboren is in Delfzijl. Na het afronden van zijn ICT-opleiding, ontdekte Hassan zijn passie tijdens een stage als servicedeskmedewerker bij de gemeente Rotterdam. De sfeer en de omgeving trokken hem aan, en zo begon zijn opwindende reis door de wereld van IT, met een start bij een detacheringbedrijf in Zoetermeer.

Een Begin bij de Gemeente Rotterdam

Mijn naam is Hassan, 33 jaar oud en woonachtig in Rotterdam. Mijn reis in de IT begon met een stage als servicedeskmedewerker bij de gemeente Rotterdam, terwijl ik mijn ICT-opleiding volgde. De sfeer en de ervaring daar waren erg positief en na mijn afstuderen ben ik begonnen bij een detacheringbedrijf in Zoetermeer.

Mijn Rol als Werkplekbeheerder bij de Gemeente Utrecht

Momenteel werk ik als werkplekbeheerder bij de gemeente Utrecht. Mijn dagelijkse taken omvatten het vervangen van hardware, het inrichten van werkplekken, patchen en het afhandelen van meldingen. Mijn huidige opdracht bij de gemeente eindigt op 31 januari 2024, waarna ik vanaf 1 februari 2024 weer beschikbaar ben voor nieuwe uitdagingen.

De Diversiteit en Voldoening in het Werken voor de Overheid

Het werken bij de gemeente bevalt me enorm. Ik waardeer de diversiteit in mijn werk. Ik ben niet alleen de hele dag aan het bellen, maar ontmoet ook mensen face-to-face. Daarnaast werk ik vaak op buitenlocaties, wat mijn werkervaring nog boeiender maakt.

Uitdagingen en Dynamiek in de Overheids-ICT

Mijn ervaring in de overheidssector heeft me laten zien hoe dynamisch en uitdagend het kan zijn. De IT staat nooit stil en dat betekent dat je voortdurend moet blijven leren om relevant te blijven. Het constante contact met verschillende teams vereist voortdurende afstemming en samenwerking.

Een Kijkje in Mijn Werk: Upgraden naar Windows 11

Een van mijn recente projecten bij de gemeente omvatte het upgraden van laptops van Windows 10 naar Windows 11. Het proces, ook wel “inspoelen” genoemd, omvat een zorgvuldige reeks stappen om het besturingssysteem van deze laptops te vernieuwen naar de nieuwere versie van Windows.

Voorkeur voor Werk op Locatie met Afwisseling

Hoewel ik geen probleem heb met op afstand werken, geef ik toch de voorkeur aan werken op locatie, zoals mijn huidige opdracht bij de gemeente. De afwisseling tussen servicedesk en werkplekbeheer, waarbij ik twee dagen op de servicedesk en drie dagen als werkplekbeheerder werk, spreekt me enorm aan vanwege de dynamiek die het met zich meebrengt.

De Voortdurende Uitdaging en Groei in de IT

Wat ik het meest waardeer in de IT is de constante leercurve en de uitdagende aard van mijn baan. Het oplossen van problemen en jezelf voortdurend blijven ontwikkelen houden me scherp en gemotiveerd.

Ervaring en Betrokkenheid in Grote IT-projecten

Met ruim 5 jaar ervaring in de IT, voornamelijk binnen grote overheidsorganisaties, heb ik aan diverse projecten gewerkt, zoals migraties van Outlook 2016 naar Office 365 (Microsoft 365). Mijn ervaring weerspiegelt mijn toewijding aan voortdurende groei en bijdrage aan gevarieerde IT-projecten.

Hassan’s reis door de IT-wereld is een bron van inspiratie voor aspirant IT-professionals, een toonbeeld van doorzettingsvermogen en onwrikbare toewijding. Zijn onuitputtelijke passie voor uitdagingen en zijn voortdurende streven naar kennis maken hem tot een onschatbare aanwinst in de IT-sector. Zijn ervaring en vastberadenheid tonen niet alleen zijn toewijding aan groei, maar illustreren ook de dynamiek en evolutie van de IT-wereld. Door zijn vastberadenheid en voortdurende zoektocht naar verbetering, belichaamt Hassan de ware geest van een moderne IT-professional en een visionair in zijn vakgebied.

Recente vacatures

Profdesk © 2024 | gerealiseerd door De Digitale Marketing Specialist | Privacybeleid