Vanaf maandag 25 april is IT-specialist Thijs beschikbaar

Een blog over persoonlijk contact, juist in de wereld van ITAls IT-professional kun je overal aan de slag, waarom zou je dan juist bij Profdesk willen beginnen? Aan het woord is Menno Willemsen, oprichter en eigenaar van het bedrijf: ‘Dat is natuurlijk een goede vraag, want we weten allemaal hoe ongelooflijk veel behoefte er in onze maatschappij aan goede IT-specialisten is. Van de mensen waar ik, met de meesten al jarenlang, mee samenwerk hoor ik toch wel een soort van rode draad terug. Zo vindt men het persoonlijke karakter van ons bedrijf prettig, worden de korte lijnen gewaardeerd en is men ook blij met de duidelijkheid die we vanaf dag één geven. En dat herken ik inderdaad wel. Zo weet ik bij eigenlijk alle kandidaten wat hun thuissituatie is en of er bepaalde aandachtspunten zijn, kijkend naar hun persoonlijkheid, waar ik rekening mee kan houden. Daarnaast vind ik het zelf ook erg prettig om die korte lijnen er in te houden. Dat maakt het contact laagdrempelig en plezierig. Dat past ook bij wie ik ben en waar ik voor sta. En het duidelijke dat men ervaart, dat gaat bijvoorbeeld over zoiets pragmatisch als primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden maar ook over de omschrijving van de opdracht. Mijn ervaring is dat duidelijkheid aan het begin ellende aan het einde voorkomt.’

Uitdagende tijden

‘Hoewel het ook voor ons, als gevolg van de krapte op de arbeidsmarkt, uitdagende tijden zijn, lukt het nog altijd goed om de juiste mensen op de juiste plekken te plaatsen. Dat heeft ook te maken met het uitgebreide netwerk dat we in de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd hier in de regio Rotterdam. Daarnaast geloof ik dat het eerlijke verhaal nooit aan kracht verliest. Dus niet meer, maar zeker niet minder beloven dan dat je waar kunt maken. Tot slot breng ik graag Thijs onder de aandacht, hij is vanaf maandag 25 april weer beschikbaar voor een nieuwe opdracht. Mensen die geïnteresseerd zijn raad ik aan om snel te reageren. Ik ben rechtstreeks bereikbaar op 010 205 1000 of via info@profdesk.nl.’

IT-professional Thijs: 38 jaar (vanaf maandag 25 april beschikbaar)
IT-professional Thijs: 38 jaar (vanaf maandag 25 april beschikbaar)
Diploma’s en Certificeringen

Hbo Informatica, diverse Microsoft certificeringen (MCSA).

Werkervaring

Vanaf 2007 tot heden in verschillende functies, van 1e lijn support tot allround IT-support, bij diverse werkgevers in de publieke sector, multinationals en non-profit.

Kennis

Windows 7 en 10, Windows Server 2008 en 2012, MS Azure, Microsoft Office 365, Teams, SharePoint, Exchange, TOPdesk, VMware, Active Directory, Scrum en ITIL.

Persoonlijkheid

Communicatief, proactief, loyaal, klant- en servicegericht en gedreven. Sociaal, sterk in teamverband maar ook zelfstandig.

Beschikbaarheid

Per maandag 25 april 2022 op basis van 40 uur per week.

Regio

Gouda

Recente vacatures

Profdesk © 2024 | gerealiseerd door De Digitale Marketing Specialist | Privacybeleid