Wat is beter: een grote detacheerder of een kleine detacheerder?

Wat is beter: een grote detacheerder of een kleine detacheerder?Wie het weet mag het zeggen: kies je voor die grote partij die zich richt op detachering? Of ga je voor kleinschaliger? Grote detacheringspartijen hebben meer macht, een groter netwerk en meer professionals die ze kunnen plaatsen. Toch? Of is het juist de kracht van het meer persoonlijke dat ervoor zorgt dat je de juiste man (of vrouw) op de juiste plek krijgt? Maar hoeveel impact kunnen kleine detacheringsbureaus maken voor jouw business?

De waarheid ligt in het midden

Zoals met veel thema’s in het leven ligt ook hier de waarheid ergens in het midden. Want, natuurlijk is een grote detacheerder een aanrader: door de omvang is er immers veel capaciteit beschikbaar. En dat is handig als je in enkele dagen tijd een uitbreiding van je IT-team voor elkaar wilt krijgen. Wanneer je kiest voor een partij van een wat meer bescheiden omvang dan zal het niet zomaar mogelijk zijn om, laten we zeggen, 15 IT-specialisten in een week tijd bij elkaar te krijgen. Althans, niet als je voor de hoogste kwaliteitsstandaarden wilt gaan. Wat een kleinere detacheringspartner je wél biedt, is het persoonlijke dat juist in deze tijd zo belangrijk is. Want het vinden van goede IT-mensen is steeds meer een kwestie van praten, luisteren en kijken geworden. Een hecht netwerk, een betrouwbare uitstraling omdat je al jarenlang meedraait en een duidelijke focus op een bepaalde sector dragen hier absoluut aan bij.

Dit levert het inzetten van een detacheringsbureau je op

Je krijgt tijd en rust terug zodat je op een gedegen wijze kunt zoeken naar de juiste IT-persoon op de juiste IT-stoel. Als je tenminste voor een nieuw personeelslid op de loonlijst wilt gaan. Want steeds vaker zien we dat in de huidige markt gewerkt wordt met gedegen professionals die op flexibele basis met het bedrijf samenwerken. Waar je ook voor kiest: de continuïteit en het werkgeluk van je team wordt (weer) gewaarborgd, collega’s zitten beter in hun vel. Er is op zeer korte termijn minder structurele werkdruk en als werkgever krijg je tijd om, indien gewenst, naar een duurzame oplossing te zoeken. Ben je benieuwd naar waar een goede IT’er qua kwaliteiten eigenlijk aan zou moeten voldoen? Lees dan onze blog over dit onderwerp. En wil je meer weten of gewoon even sparren met een partner die niet alleen alle tijd maar ook de béste mensen voor je heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kijken uit naar je bericht.

Recente vacatures

Profdesk © 2024 | gerealiseerd door De Digitale Marketing Specialist | Privacybeleid